tirsdag 11. februar 2014

Ukens bilder - uke 7/2014.

Ingen Lofoten-bilder på bloggen denne uka. (Men neste uke er de tilbake) Sist helg hadde jeg gleden av å være på hyttetur i Valdres sammen med gode fotovenner. Det er alltid en opplevelse. Både morgenens blå time, dagens lyse timer og kveldens blå time ble tilbragt ute på fotojakt, både i kulturlandskapet og på fjellet. Og med variert vær og lys ble dette svært utbytterikt. Etter slike lange økter ute i frisk luft smaker god mat med godt drikke til ekstra godt. Og en kraftig, smaksrik maltwhisky la en ekstra spiss på kvelden for de voksne gutta. Takk for kjempefin tur: Bjørn-Egil, Trym, Øyvind og Kai. Jeg gleder meg allerede til neste år.6 kommentarer:

 1. Fantastisk serie Rolf hvor det første bildet ble en innertier for meg. Virkelig nydelig komponert. Så vakkert med den ensomme koja og den verdharde buska mot resten av kulturlandskapet. Fikk følelsen av det var litt de to mot verden. Utenfor, men sammen.

  SvarSlett
 2. Amazing atmosphere on the third photo, wonderful composition with fences and beautiful mountain landscape lighting. Great photos!

  SvarSlett
 3. Igjen en kjempe flott serie Rolf !

  SvarSlett
 4. Foto i Rolf Støa stil = lys- form og farge.

  SvarSlett
 5. For en fantastisk og stemnigsfull serie!

  SvarSlett