onsdag 8. august 2012

Uke 32/12 - Lek med linjer.

En lek med linjer - eller....Hvordan kan så mye vann forsvinne gjennom 3 så tynne kabler? Bildet er fra mai i år. Regner med at noen har vært å fylt på vann siden da.

6 kommentarer:

 1. Utrolig flotte linjer her. Dumt at de høyspentkablene ble liggende midt i bildet. Syns de ødela et veldig "rent" bilde.

  SvarSlett
 2. Takk for kommentaren, Øystein. Skjønner godt din "misnøye" med høyspentkablene. Jeg sleit for å finne vinkler og/eller utsnitt som hadde ekskludert disse, men uten å lykkes. Høyspentkablene var langt fler. Jeg kunne selvfølgelig klonet de vekk, men av en eller annen grunn byr dette meg litt imot. De var der, så da måtte de bli en del av en, kanskje krampaktig, historie.

  SvarSlett
 3. Det jeg også skulle lagt til er at jeg synes høyspentkablene som bryter de myke linjene i landskapet er de som tilfører en smule spenning (!) i komposisjonen. Hadde ikke bildet blitt kjedeligere uten?

  SvarSlett
 4. Jeg må innrømme at jeg ikke la merke til kablene ved første øyekast; men uansett: Flott bilde, med- og uten kabler :)

  SvarSlett
 5. Hei.
  Jeg tror faktisk bildet hadde vært kjedeligere uten kablene. Og jeg er enig med din tankegang om å ikke klone de vekk. De er en del av norsk natur.

  Håkon

  SvarSlett