torsdag 2. august 2012

Uke 31/12 - Dedikert Laila Fredhjem

Under årets Finnmarks-tur møtte vi - min kone og jeg - Laila Fredhjem og hennes niese i Varangerbotn. Etter et hyggelig kaffe-/jordbær lag avtalte vi en kveldstur til en spennende steinstrand hun hadde funnet dagen før. Setter stor pris på at hun tenker på meg i en sånn sammenheng. Været slo imidlertid kraftig om til vind og pøsregn. Været hadde egnet seg ypperlig til en rolig kveld med en god rødvin i hytta. Men... avtale er avtale. Og man vet at "dårlig" vær ofte er godt fotovær. Og våte steiner som speiler en grå himmel kan gi fine muligheter. Det var ikke noe problem å få et per timer til å gå. Og kan man egentlig ha det bedre enn utfordrende fotomotiver og hyggelig selskap? Takk, Laila.

  

2 kommentarer:

  1. Tusen takk Rolf for gode ord, nå ble jeg glad. Det var kjempehyggelig å få besøk av dere, fin tur hadde vi også i regnværet . Håper dere stikker innom meg når dere kommer til Trysil. Hils til Karin.
    Veldig bra bilde du viser her.

    SvarSlett
  2. Takk, Laila. Hilsen er overbrakt. Vi stikker gjerne innom når vi er i Trysil. Men det kan nok ta litt tid. Vi er der ikke så ofte lenger.

    SvarSlett