tirsdag 21. juni 2011

Vårens vakreste eventyr !?


Det er sikkert delte meninger om hva som er "Vårens vakreste eventyr". For meg er perioden da isen forsvinner fra fjellvatnet en sterk kandidat til betegnelsen. Med former, farger og stemninger ønskes våren velkommen også i fjellet. Bildene er fra Tyin i begynnelsen av Juni.

11 kommentarer:

 1. De tre første. Og særlig nummer tre!

  Tenkte først det kanskje var bilder fra Svalbardturen vår i forrige århundre - men så var det altså Tyin.

  SvarSlett
 2. Det er ingen fasit, jeg har selv flere kandidater. I fjellet pågår våren helt til vi i lavlandet begynner å snakke om høst. Det grønne brevannet er helt fantastisk. Likte likevel det tredje best med mange fine linjer, og himmelen som hjelper til å gi farge til den grå ismassen.

  SvarSlett
 3. Fjellet har sine egne årstider og er noe for seg selv. Vakkert, Rolf!
  Enig med Øystein; nr. 3 er favoritten.

  SvarSlett
 4. Fin tid å fotgrafere i fjellet på,utenom høysesong og en god kandidat til vårens vakreste eventyr. Har stor sans for tidligere bilder fra deg i samme kategori. Henger meg på de andre og stemmer for nr 3, men liker også godt nr.2 og det siste.

  SvarSlett
 5. Fine bilder, men nr 1 og 3 hever seg over de andre.

  SvarSlett
 6. I mitt sinn byr naturen på mange vakre eventyr. Våren gjerne med det du viser her. Og jeg opplever det gjerne som et lite eventyr.
  På denne tiden når isen slipper, og de dypeste og herligste grønn- og blåtoner åpenbarer seg i smeltende is og snø, da fornemmer man uten tvil årstiden som slipper, og den nye som stormer frem. Og varmer sola i tillegg i nakken, ja da.......
  Jo, jeg opplever det som eventyrlig, og blir gjerne både andektig og ydmyk når jeg får sitte og betrakte naturen i slike stunder.
  Liker så absolutt også disse bildene. Dette er du dyktig på. :)

  SvarSlett
 7. Flotte foto Rolf, især nr. 3 er jeg helt vild med!

  SvarSlett
 8. Flott bildeserie Rolf! Nummer tre er også en favoritt hos meg. Det er ikke lenge siden våren kom i høyfjellet :-) og nå har solen snudd...

  SvarSlett
 9. Takk for positive tilbakemeldinger. Og Kai: Det er ikke før sola snur at det blir sommer!

  SvarSlett
 10. Nydelige former, farger og linjer!!

  SvarSlett