mandag 25. april 2011

Blå/hvitt kulturlandskap

De siste vinterbilder for denne gangen.
Vinteren har på alle måter vært praktfull, men det kan være greit med en ny årstid nå. Og påsken har båret bud om at det er noe på gang.


9 kommentarer:

 1. Disse tåler vi jammen godt på tampen av vinteren! Nr. 1 og nr. 2 blir mine soleklare favoritter!

  SvarSlett
 2. Flotte bilder, særlig nr.1. Fascinerende mønstre og formasjoner i vårsnøen.

  SvarSlett
 3. Hei Rolf.

  Interressante og stimulerende bilder av linjer og lys! Vinteren gir naturen en annen dimensjon og det får du frem i dine bilder.
  Nr. 3 er min personlige favoritt.

  Våren kom tidlig iår akkurat som snøen i fjellet i høst. Må nok si at ingenting er vakrere og råere enn vinterlandskap, mens våren gjøre det mer...vennlig..å prøve nye områder.
  Håper du har en fantastisk vår, Rolf, og jeg
  gleder meg å se flere av dine bilder.

  Vennligst hilsen
  Karl-Johan

  SvarSlett
 4. Heisann.

  Kjekt med vinterbilder på tampen av en lang vinter. Eg klare ikkje heilt og bestemma meg for ka som e mitt favorittbilde, syns alle e lika fine.

  SvarSlett
 5. Takker for hyggelige kommentarer.
  Joda, Karl-Johan. Enig i din prising av vinteren. Men jamen kan våren være fin også. Og overgangen vinter/vår i høyfjellet. Egentlig er det vel litt fint hele tiden ?

  SvarSlett
 6. AmazingPictures
  thank you for sharing

  SvarSlett
 7. På mange måter delikate bilder. Form og farger/blåtoner, og de utsnittene du har gjort gjør bildene meget severdig. Og som noen gjerne uttrykker det i slike sammenhenger: til å henge på veggen.
  I tillegg synes jeg du formidler følelse av en vår som ligge meget meget nær, det synes på snøen som er i ferd med å krympe og trekke seg sammen, og vi vet jo at den snart vil smelte og sende sinnstemningen vår inn mot vår, sommer og varmere tider.
  Glimrende bilder!! :)

  SvarSlett