onsdag 20. juni 2012

Uke 25/12 - Finnmark_steinformasjoner

Finnmark er sommerens feriemål. Jeg sitter og skrur opp lengselen og forventningene med å se på bilder tatt sommeren 2010. Det ble mye stein og steinformasjoner. Men lurer på om det ikke var en stein eller to jeg ikke fikk tatt bilde av. De ligger syltynt an i sommer!20 kommentarer:

 1. Fantastisk flotte og inspirerende bilder. Liker nr. 1 og 3 veldig godt, men alle er bra:) Deilige linjer og strukturer.

  SvarSlett
 2. Fantastisk flotte alle sammen, Rolf. 1 og 2 var nok de jeg likte aller best. Riktig god tur oppover til Finnmark. Selv har jeg Island som reisemål i september, takk for mye inspirasjon fra dine bilder.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Petter. Hyggelig å høre at bildene inspirerer. Må si jeg misunner deg Island i september. Det blir heftig.

   Slett
 3. Nydelige og inspirerende bilder. Her viser du oss vakker natur på en utmerket måte. Flotte former og farger i bildene.

  SvarSlett
 4. Helt nydelige bilder du viser.
  Kanskje vi Tryslinger møtes i Finnmark, jeg tar også turen nordover i sommer.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Laila. Et møte i Finnmark hadde vært kjempehyggelig. Kan du ikke ringe meg på 926 52 082 når du er på de kanter og har tid.

   Slett
 5. Støa-snerten på sitt beste hva angår bilde 1,2 og 5 i nevnte rangerte rekkefølge. Veldig inspirerende for en som for tiden nesten totalt mangler fotografisk inspirasjon.

  Steinbra... :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Thorfinn. Din rangering gleder meg da den er helt identisk med min egen. Og Thorfinn: Alle som har de høye tinder som mål må innimellom roe litt ned, eller sågar gå en avsats ned, før man stiger til nye høyder.

   Slett
 6. Virkelig flott bildeserie! Her klarer jeg ikke å velge noen favoritter, det må bli 1,2,4 eller 5. Utrolig flotte steinformasjoner som er godt fotografert. Blir spennende å se resultatene fra denne sommerens Finnmarkstur.

  SvarSlett
 7. Steintøft!
  Alle er fine, med de to første på topp.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Øyvind. Enig i din rangering.

   Slett
 8. Absolutt kvalitet!
  Steintøft som Øyvind skriver:-)

  SvarSlett
 9. Hahaha....ja reis og gjer livet utrygt for dei resterande steinane :D

  Er virkelig flott knippe bilder som får fleire enn deg til å ville reis oppover ;) God tur!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Geir Ole. I will do my very best.

   Slett
 10. Fantastiska bilder som verkligen tar andan ur mig - bild nr 1 är rent enastående!
  Mvh Anna

  SvarSlett