mandag 27. februar 2012

Uke 9/12 - Hvaler

Et par bilder fra et besøk på Hvaler tidligere i vinter. 
Nikon D300. 300mm. 1/10 sek. bl. 11. ISO 200.

Nikon D300. 70/200 mm. på 102 mm. 1/20 sek. bl. 14. ISO 200.

10 kommentarer:

 1. Flotte bilder. I det hele tatt har jeg stor sans for dine bilder, og finner stor inspirasjon i dem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Bjørnar. Hyggelig å høre at bildene faller i smak.

   Slett
 2. Fine bilder fra Hvaler.
  Artig å se andres tolkninger av motiv en selv har prøvd seg på. De tre jettegrytene i svaberget ved Bukta er flotte motiv. Jeg har forøvrig ulike tolkninger av hva jettene benyttet disse til.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Stein. Skulle vært artig å høre dine tolkninger. Regner med at de er mye morsommere og mer omspunnet av overtro og mystikk enn hva vitenskapsmennenes forklaring er.

   Slett
  2. Nei, veldig spennende er det nok ikke. Det går litt på design og nærheten til serveringsstedet på berget ved siden av. Spørsmålet er vel hva som kom først, pub'en eller disse avtredene jettene lot lage? Det er vel muligens akkurat her min teori har en brist. Vi får vel holde oss til vitenskapen, selv om det var morsommere før da vi kunne tolke naturen helt på egnehånd.

   Slett
 3. Dette er du en ener på, Rolf! Fargekombinasjonene på det siste er fantastiske og lyssettinga er topp. Ahhh...!

  /Dag R

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker for veldig fin tilbakemelding, Dag. Setter stor stor pris på ros fra folk som selv har en CV som går utenpå de fleste.

   Slett
 4. Bilde nr. 1 går rett hjem hos meg! Fin lyssetting og behagelige farger. Bilde nr. 2 sliter jeg litt mer med: blir kanskje litt for abstrakt for meg ..:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Gunnar. Hyggelig å få ros, og nyttig å høre om ting ikke fungerer helt. Skulle ønske at flere ga uttrykk for det.

   Slett