mandag 27. januar 2014

Ukens Lofoten - uke 5/2014.

Kulturlandskap er ikke det første man tenker på som mål for fotoaktivitet når man drar til Lofoten vinterstid. I hvert fall var det ikke slik for meg. Men jamen ble jeg ikke "hekta" på det også. Og ser ikke bort fra at det kan bli mer kulturlandskap når jeg drar nordover igjen om en liten måned.





 

mandag 20. januar 2014

Ukens Lofoten - uke 4/2014

Nytt strandbilde. Det er knapt til å unngå i Lofoten. Fra Gimsøya denne gang. En av de mindre øyene i Lofoten, men vel verdt et besøk. Mellom Austvågøy og Vestvågøy.




mandag 13. januar 2014

Ukens Lofoten - uke 3/2014

Lofoten på vinteren kan være mye vær, men postkortfaktoren kan også være svært høy enkelte dager. Bildet er fra Raftsundet. Jeg er usikker på om østsiden av sundet (forgrunn på bildet) hører Lofoten til. Kanskje er det Hinnøya? Og egentlig er jeg usikker på om fjellene i bakgrunn kanskje også faller litt utenfor begrepet "Lofoten". De ligger på Austvågøy. Og Austvågøy er en vesentlig del av Lofoten i følge Wikipedia. Men så er det slik at denne delen av Austvågøy hører Hadsel kommune til. Og Hadsel kommune er ikke på listen over de kommuner som danner Lofoten. Men er det så nøye da?

tirsdag 7. januar 2014

Ukens Lofoten - uke 2/2014

2 bilder denne uken. Fra Vikten på Flakstadøya. Et sted med både turistattraksjoner og fotomotiver.