tirsdag 31. desember 2013

Uke 1/2014 - Takk for det gamle - og Godt Nytt År.

På årets siste dag er det tid for å takke for det gamle året. Takke for følget til alle på bloggen og til alle gode venner på Facebook. En kort oppsummering av året for egen del er at det på alle måter har vært et godt år. Mange opplevelser, fine turer og mange nye bilder. Blant annet fra Lofoten hvor ukens bilde er hentet. Nærmere bestemt Flakstadstranda. (Eller om det heter Skagesanden?) Lofoten har blitt et område jeg stadig vender tilbake til. Og har planer om ny tur allerede i februar/mars i år. Håper bare det blir mer vinter til vi kommer dit. På bloggen vil også Lofoten bli viet mye oppmerksomhet det kommende året. Kanskje vil alle "Ukens bilde" i 2014 være derfra. Og da blir det garantert mer sand, mer kyst, mer hav og himmel, mer fjell, ja mer av det meste. Om du vil følge meg også i det kommende året. Og det håper jeg. GODT NYTT ÅR!


mandag 23. desember 2013

Uke 52/13 - God Jul.

Med dette bildet ønsker jeg alle følgere på bloggen, alle venner på Facebook og alle andre som titter innom en riktig God Jul!


mandag 16. desember 2013

Uke 51/13 - Mer is.

Vi hadde noen dager med fin is, men vekselvis snø og regn noen dager har ødelagt de forholdene. Men etter dagens regnvær og +9 grader er snøen stort sett borte. Ser imidlertid ut til å gå mot lettere vær, så kanskje det går an å håpe på noen kuldegrader til natta og "ny" is. Vedlagte bilde er fra desember 2012 - fra Storsjøen, Nord Odal.


mandag 9. desember 2013

Uke 50/13 - Istid.

Har vært en fin is-periode den siste tiden, men snøfallet i går og i dag har satt en stopper for den. 


mandag 2. desember 2013

Uke 49/13 - Kontraster

Blåskygge, rimfrost, solbelyst barskog, åpent vann. Helt greit synes jeg.